MALATYA / YEŞİLYURT - Diniye Çalık İlkokulu

May

Anasınıfı öğlen grubu öğretmenimiz Filiz ARICI, öğrencileri ile Malatyapark AVM de gösteri düzenledi. Birbirinden güzel gösterileriyle minikler izleyenlerin beğenisini kazandı.

Nis

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutladı.

Nis

Okulumz 4/C ve 4/D sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcısı Abdullah AKSOY, Sınıf Öğretmenleri Güllü DOĞAN ve Aysun ERZİ ile birlikte Malatya İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nün Battalgazi Kırkgöz Sahil Park'ta düzenlediği çocuk şenliğine katıldılar.

Mrt

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kütüphaneler haftası nedeniyle Sümer Park'ta düzenlediği '' Açık Havada Kitap Okuyoruz'' etkinliğine okulumuzun tüm sınıfları katıldı.  Açık hava buluşması etkinliğine; Yeşilyurt Kaymakamı sayın Kutsal BAYTAK, İl Milli Eğitim Müdürü sayın Behçet BAKIR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Caner GÜLER katıldılar. Açık havada yaklaşık bir saat kitap okuyan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kütüphaneler haftası ile  ilgili  farkındalık oluşturdular.

Mrt

''Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi''  (ÇEDES) kapsamında okulumuz DKAB Öğretmeni Ayşe GÜNEN ve 4/D  Sınıfı Öğretmeni Aysun ERZİ, 4/D ve 4/E sınıfındaki öğrencilerle Evliyanur Camisini ziyaret ettiler. Cami İmamı öğrencilere caminin bölümleri hakkında bilgiler verdi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Okulumuz DKAB öğretmeni Ayşe GÜNEN ve 4. sınıf öğrencilerinin düzenlediği törende başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için  şehit olan  bütün askerlerimizi, çeşitli  gösterilerilerle  andık. Bu anlamlı programda  emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde  görevli Rabia Hanım tarafından okulumuzda bugün saat 11.00'de  velilerimize yönelik "Teknoloji Bağımlılığı" ile ilgili seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında "Deprem ve Yangın Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Tatbikat, planlanan zaman diliminde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 4/B Sınıfı Öğretmeni Güler ERGÜN, ''Sıfır Atık Projesi'' kapsamında atık malzemlerle öğrencilerine  çeşitli materyaller yaptırdı. Yapılan malzemeleri konferans salonunda sergileyeyen öğrencilerimiz, doğayı koruma ile igili anlamlı bir sunum yaptılar.

Şbt

Okulumuz 3/A Sınıfı Öğretmeni Zeynep KISAK öğrencileri ile ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesinin Şubat ayı teması atasözleri ve deyimler ile ilgili sergi düzenledi. Sergi, Okul Müdürü Ramazan KARACA ,Müdür Yardımcıları Abdullah AKSOY, Adnan EKİCİ  ve Sınıf Öğretmeni Zeynep KISAK tarafından açıldı. Öğrenciler, atasözleri ve deyimleri  hazırlamış oldukları  görsellerle sundular.

Şbt

Okulumuz 3/C Sınıfı Öğretmeni Tülin YILDIRIM öğrencileri ile ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesinin Şubat ayı teması atasözleri ve deyimler ile ilgili sergi düzenledi. Sergi, Okul Müdürü Ramazan KARACA ,Müdür Yardımcıları Abdullah AKSOY, Adnan EKİCİ  ve Sınıf Öğretmeni Tülin YILDIRIM tarafından kurdela kesimiyle açıldı. Öğrenciler, atasözleri ve deyimleri  hazırlamış oldukları  görsellerle sundular.

Şbt

Okulumuz 3/E Sınıfı Öğretmeni Leyla TUTAL öğrencileri ile ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesinin Şubat ayı teması atasözleri ve deyimler ile ilgili sergi düzenledi. Sergi, Okul Müdürü Ramazan KARACA ,Müdür Yardımcısı Adnan EKİCİ ve Sınıf Öğretmeni Leyla TUTAL  tarafından kurdela kesimiyle açıldı. Öğrenciler, atasözleri ve deyimleri  hazırlamış oldukları  görseller ve kitapçıklarla   katılanlara başarıyla sundular.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayıp 19 Ocak Cuma günü karneleri dağıttık. Okul Müdürümüz Ramazan KARACA, karne töreninde öğrenci ve velilere eğitsel önerilerde bulunarak iyi tatil dileklerinde bulundu.

Ock

Okulumuz 3/E Sınıfı Öğretmeni LeylaTUTAL, öğrencileri ile e twinning projesinin ikici ay etkinlikleri kapsamında Malatya İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler, kütüphanenin bölümlerini yetkililerden öğrenip inceleme fırsatı buldular.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Okul Müdürümüz Ramazan KARACA, anasınıfı öğrencilerine hikaye okudu.